Førstehjelpsutstyr

Human Verneservice AS fører et stort utvalg av førstehjelpsutstyr.

Her er et lite utvalg av hva vi kan tilby:

 

lifelineHjertestarter - norsk versjon med norsk språk og norsk 3 minutter algoritme. En en av verdens beste hjertestartere i dette segmentet. Markedets eneste med 7 år batteri.

7 år levetid på batteri - 54 IP fukt-støv - 2.0 kg vekt totalt med batteri installert. Mindre enn 6 sekunder ladetid - 300 støt - Bifasisk teknologi - Enkel å oppdatere og uten kostnader med minnebrikke. Les mer om Lifeline her..

7 år garanti - ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin av Human Verneservice AS, enkelt og greit!

 

Noraid førstehjelpskoffertNoraid Førstehjelpskoffert tilfredsstiller og følger Arbeidstilsynets reviderte orientering og tilfredsstiller veiledning for førstehjelp som Stasjonær enhet. Dette er førstehjelpsutstyr beregnet til en arbeidsplass, eller deler av denne, med inntil 50 personer. (§4-4)

Alle rom i kofferten har klistreetiketter med varenavn, varenummer og strekkode. Dette gjør oppfylling og vedlikehold oversiktlig, raskt og enkelt. Kofferten er solid støpt i tykk plast og har integrerte håndtak. Kraftig gummipakning beskytter godt mot fukt og støv. Refleksmerke med nødnummer i front. Veggbrakett medfølger.

 


Komplett båre med førstehjelpsutstyrNettingbåre

Båren som hjelpemiddel til forytting og transport av den skadde er nesten uunnværlig. Ved riktig bruk av båre stabiliseres pasienten og forverring av tilstanden forebygges. Ved å heve den skadde fra bakken reduseres faren for nedkjøling, samt at den skadde kan legges i sjokkleie om nødvendig.

- Båre netting 183x54cm - Oppheng til nettingbåre
- Båreteppe - Førstehjelpspute - Bårestropper

 

Øvrig førstehjelpsutstyrØvrig førstehjelpsutstyr

Se vår katalog her.