Samarbeidspartnere

 

Presto

Presto Brannsikkerhet AB er en komplett partner av sikkerhetstjenester og produkter innen brannvern med riksdekkende service. Selskapet er svensk og startet i 1959.

Vi hjelper våre kunder med å skape trygt brannvern som lever opp til alle lover og forskrifter. Vi lytter nøye til dine behov, hvordan din virksomhet ser ut og kommer med råd om hvilke produkter du behøver. Med over 50 års erfaring og et bredt produktspekter kan vi legge opp brannvernet på en riktig og ryddig måte, uansett hvilken type bedrift dere har

Les mer om Presto her.

 

Human Verneservice AS er partner i Univernkjeden.

Univern AS er en av Norges største leverandører innen personlig verneutstyr og arbeidsklær. Univern AS er en totalleverandør som kan tilby alt dere trenger for å utføre jobben på en effektiv og komfortabel måte. Produktene selges gjennom et landsdekkende nett av egeneide butikker og selvstendige forhandlere. Les mer om Univern her.

univern logo

 

sandefjordfotball logo

Human Verneservice AS er stolt sponsor og leverandør av varer og tjenester til Sandefjord Fotball.

Vi sørger for at brannvern er i orden på Komplett Arena. Alt slokkeutstyr er levert av oss, rømnings- og evakueringsplaner under kampdag er levert av oss, og samtlige vakter gjennomgår både teoretisk og praktisk brannvernøvelse og førstehjelpskurs årlig i vår regi. Vi leverer også førstehjelpsutstyr, som er tilgjengelig for publikum i alle kioskene.
Klær til administrasjon og frivillige er også levert av oss. Les mer om Sandefjord fotball her.

 

Mediq Norge AS er en av landets ledende spesialister på området førstehjelp. Mediq utvikler og leverer moderne og praktiske førstehjelpsenheter, bland annet under merkevarenavne Førstehjelp.

Ler mer om Mediq Norge sine produkter på www.noraid.no og www.hjertestart.no

Mediq Norge

 

FristadsKansas logo

Human Verneservice AS har i alle år representert Fristads og Kansas arbeidstøy. Konsernet er skandinavias ledende på området. Les mer om Fristads / Kansas her.

 

Aalesund Oljeklede AS en komplett leverandør av regnbekledning til profesjonelle og kvalitetsbevisste bedrifter. Les mer om Aalesund Oljeklede her. aalesundoljeklede logo

 

LinSpes Linux og IT eksperter

Human Verneservice AS bruker LinSpes som sin leverandør av IT-løsninger. LinSpes fokuserer på bruk av Linux og åpen-kildekode. Les mer om LinSpes her.